"A kezdetek"
Nar Gourmet blog
A török gasztronómiához kapcsolódó pályafutásom ezzel a bloggal indult, ahol 3 éven át osztottam meg különleges recepteket és gasztrotörténeti érdekességeket.
Azóta a főzés vette át az írás helyét, de a cikkek mit sem vesztenek aktualitásukból! Olvassátok szeretettel!


Robyn Eckhardt: Istanbul & Beyond
Ebben a videóban az amerikai újságíró és díjnyertes blogger, Robyn Eckhardt Istanbul & Beyond című, angol nyelvű szakácskönyvéről és Törökország keleti felének kevéssé ismert ételeiről, regionális jellegzetességeiről beszélgettünk.


A török kávé története
Ebben az előadásban bemutatom, hogy hogyan került a kávé, mint ital Etiópiából Jemenen át Isztambulba, miért tiltották közel 200 éven át a kávéfogyasztást, milyenek voltak az első kávéházak, milyen rituálék alakultak ki a kávéfogyasztáshoz kötődően és még rengeteg egyéb érdekességet, ami ehhez az ikonikus italhoz köthető.


1. online reggeli – Mıhlama
Ez a videó a Nar Gourmet Club első online reggelijén készült, ahol a fekete-tengeri sajtos puliszkát, vagyis mıhlamát készítettem el és közben meséltem ennek a régiónak az egyéb hagyományos reggeli fogásairól.


Hasznos tanácsok Délkelet-Törökországba utazóknak
Ebben a videóban összefoglalom nektek minden tapasztalatomat az ország délkeleti régiójával kapcsolatban. Hol érdemes kezdeni, mennyi időre érdemes menni, kiknek javaslom, mire készüljetek?